Slično kao i prošle godine, zbog rizika vezanih uz globalnu pandemiju koronavirusa Riječki medenjak 2022 ide ponovno u hibridnom obliku. Potaknuti odgovornošću prema našim građanima kao i prema našim članovima i ove godine smo se odlučili za, u pčelarstvu inovativan pristup i našu pčelarsku smotru održati uz pomoć modernih tehnologija. Situacija sa COVID-19 je i dalje promjenjiva te smo se odlučili održavanje samo edukativnog programa, i to u tzv. HIBRIDNOM OBLIKU. To znači da će sva predavanja i rasprava biti dostupni i u FIZIČKOM i u tzv. ON-LINE formatu putem ZOOM platforme koja će biti otvorena i slobodna za sve sudionike. Osim fizičkog nazočenja predavanjima, sudionici će se moći spojiti u program Riječkog medenjaka putem tzv. pametnih uređaja (kompjuter, lap-top, tablet, pametni telefon).

Lokacija održavanja i prenošenja predavanja biti će Vijećnica Grada Kastva (Trg Lokvina 3, Kastav). Vrijeme održavanja, subota 19. studenog 2022. godine s početkom u 11.00 sati.

 

Poveznica na platformu Zoom meeting

 

Rijecki-medenjak-Plakat

 

 
 
PRIJAVA NA SMOTRU

Zbog potencijalnih rizika vezanih uz epidemiju COVID-19, program će se održati u tzv. HIBRIDNOM OBLIKU. To znači da će sva predavanja i rasprava biti dostupni u FIZIČKOM i u tzv. ON-LINE formatu. On-line format podrazumijeva praćenje predavanja putem ZOOM platforme otvorene za sve sudionike. Oni će se moći spojiti u program konferencije putem odgovarajućih uređaja (kompjuter, lap-top, tablet, pametni telefon). Sudjelovanje na Smotri je besplatno!

Poveznica na platformu Zoom meeting: https://us06web.zoom.us/j/86062357190?pwd=R2J0K0RUKy9HWFdEcHZMUXVGU25EQT09

Meeting ID: 860 6235 7190; Passcode: 595002

 

U navedenoj poveznici je već sadržan Passcode (šifra) tako da oni koji ulaze na Zoom  direktno preko navedenog linka, ne moraju upisivati Passcode niti Meeting ID. Passcode je nužno upisati samo ako se na Zoom ulazi ručno upisujući Meeting ID. Zoom prozor bit će otvoren pola sata prije početka Programa. Svi sudionici će imati mogućnost direktnog sudjelovanja u raspravama na predavanjima. On-line sudionici će to moći napraviti slanjem direktnih komentara, kroz tzv. „chat servis“ u okviru platforme Zoom. Vanjsko spajanje u program Riječkog medenjaka biti će moguće putem tzv. pametnih uređaja (kompjuter, lap-top, tablet, pametni telefon).

QR kod koji vodi direktno na navedenu Zoom poveznicu:

Rijecki medenjak Plakat (PDF, 902 kb)