O sljubljivanju autohtonih medova i vina Primorsko-goranske županije piše dnevnik “Novi list” u izdanju od 09. listopada 2018. godine. U članku pod naslovom NA BELI PUNDEJAK: U restoranu “Kukuriku” održana stručna radionica »Med-i-teran z’ Kastva« koji potpisuje novinar Edi Prodan, na nadasve interesantan način se opisuje radionica održanu u okviru programa ovogodišnje “Bele nedeje” u organizaciji Hrvatske udruge senzornih analitičara meda, Udruge Belica, Pčelarske udruge Kastav te Udruženja pčelarskih udruga PGŽ uz pokroviteljstvo Grada Kastva.

U tekstu članka koji obrađuje vrlo zanimljive mogućnosti spajanja autohtonih primorsko-goranskih uniflornih medova i sortnih vina, ukazano je na potencijale plavo-zelene usmjerenosti prema mediteranskom promišljanju prehrane i koji mogu donijeti mnoge gospodarske probitke za koje inače postoje sve komparativne prednosti.

Cjeloviti tekst dostupan je na slijedećoj poveznici: NA BELI PUNDEJAK: U restoranu “Kukuriku” održana stručna radionica »Med-i-teran z’ Kastva«