
Ovogodišnje bodulske “Modro-Zelene čelarske štorije” su prošle. Prekrasan topli ljetni dan, na top lokaciji grada Krka, u hladu “pod koprivićem”. Odlično druženje pčelara i potrošača, domaćih i inozemnih. I sve u vrlo lijepoj komunikaciji o onome što se najbolje može naći na hrvatskoj medenoj sceni. Na plavom stolu se prezentirala medena primorska Hrvatska, dok je zeleni stol ugostio medove kontinentalne Hrvatske. I sve na probu i kušanje svakoga tko je danas “pasal” kroz Veju, odnosno kako žitelji grada Krka zovu svoj prekrasan primorski gradić.
Crni stol
Crni stol je također potakao interes nemali potrošača. Na njemu se moglo vidjeti, pomirisati i kušati i ono čega, nažalost ima na našem tržištu, a što se medom ne smije zvati. No i to je dio naše pčelarske svakodnevnice, s kojom se moramo znati nositi. Tu su naši potrošači meda, naši najveći saveznici i na tome im velika hvala.
3250 žličica
Puno je bilo pozitivnih dojmova naših sugrađana i gostiju. I mi smo zadovoljni. Posebno jer nas je u našim nastojanjima, podržala jaka delegacija vrha Hrvatskog prčelarskog saveza, predvođena predsjednikom Draženom Kocetom i dopredsjednikom Željkom Vukićem. Najljepše se zahvaljujemo Gradu Krku i njegovoj Turističkoj zajednici na osiguranju uvjeta da se ova manifestacija postavi i održi upravo ovako kako se održala. A koliko je bila uspješna najbolje ilustrira koliko smo jednokratnih drvenih žlićica potrošili – ni manje ni više nego 3250 komada.